Un puşti român a fost “transferat” de Academia lui Arsenal: Alexandru Oroian are doar 13 ani şi i-a impresionat pe englezi

Arsene Wenger este recunoscut în lumea fotbalului pentru atenția deosebită pe care o acordă copiilor și juniorilor, iar sistemul de scouting al lui Arsenal este unul dintre cele mai performante din Europa. ”Ochii” englezilor au ajuns și în România, iar aceştia și-au îndreptat atenția spre Alexandru Oroian.

Oroian are doar 13 ani și a fost selectat de Arsenal pentru a participa un trial de câteva zile. Chiar dacă a avut la dispoziție o perioadă scurtă de timp, puștiul român a reușit să-i impresioneze pe antrenorii lui Arsenal și a fost păstrat de clubul englez. Oroian a făcut parte dintr-un grup de doar patru jucători selectați de Arsenal din zona Europa pentru a participa la aceste teste.

Oroian, originar din Mediaș, a început fotbalul la cinci ani și a fost crescut de Interstar Sibiu. Puștiul este fan declarat al Realului, dar acum cel mai arzător vis al său este să îmbrace tricoul lui Arsenal la nivel de seniori.

Advertisements