”E noul Cristiano Ronaldo!” A marcat trei goluri în două meciuri la CM Under 20, Inter îl vrea acum

A impresionat la Campionatul Mondial Under 20 ce se desfășoară în această perioadă în Turcia și și-a făcut loc pe lista de achiziții a marilor echipe.

Armindo Tué Na Bangna, pe scurt Bruma, a înscris trei goluri pentru naționala Portugaliei la Mondialul Under 20 și a demonstrat că este într-o formă de invidiat, fapt ce i-a convins pe cei de la Inter să demareze negocierile cu Sporting. În vârstă de doar 18 ani, Bruma este considerat atât de jurnaliștii lusitani, cât și de presa internațională drept noul Cristiano Ronaldo.

”Un jucător rapid, tehnic, mortal pe banda stânga”, este descrierea făcută de cei de la A Bola. Bruma intră în ultimul an de contract cu Sporting, iar Inter vrea să profite de acest lucru și să-l transfere pe lusitan. Timpul nu este deloc aliatul italienilor dată fiind forma de care dă dovadă jucătorul, prețul său crescând cu fiecare meci și de aceea este de așteptat că o ofertă oficială a Interului să ajungă pe adresa clubului din Lisabona în următoarele zile.

Fotbalistul dorit în trecut și de Chelsea sau Manchester City este un ”produs” 100% al celor de la Sporting Lisabona. Pentru echipa de seniori a clubului a jucat 13 meciuri și a marcat un gol, iar la naționalele ”Under” ale Portugaliei joacă de la 15 ani.

2,5 milioane de euro este cota de piață a lui Bruma în acest moment